Är AB Dolly den nya Bosu -bollen?

Hallå! Hur är läget? Jag tänker inte göra några skämt idag eftersom min abs är öm. Jag har testat AB Dolly (och jag har en rabattkod åt dig!) Och det var definitivt utmanande till en början. Jag får tag på det och har ett gäng fantastiska träningsrörelser som du kan avsluta med det – och de är inte bara för din abs!

Först … Vegas hjälpte mig att öppna lådan. Han vill ha kredit för det.
Mina senaste videor

Marathon Training Day 2
Marathon Training Journal Day 2. runeatreeat.com

Fler videor

Bredvid
Sedan var hon borta – bokrecension
04:20

leva
00:00
08:21
01:45

Det var superlätt att sätta ihop – vänd bara över det, slå in hjulen och börja rulla. Gjort och gjort.

Jag har använt AB Roller Type -träningsutrustning tidigare och jag har använt en BOSU -boll för AB -arbete. Så jag vet av erfarenhet att allt som verkligen gör att du använder din abs och balans samtidigt är ett legitimt sätt att verkligen rikta in dig. (Och jag visste att jag skulle vara öm!)

Jag var inte bekant med ab dolly men det kommer med en broschyr med bilder och en DVD. Jag har inte en DVD -spelare men jag kollade in YouTube för träningsidéer efter att jag gjorde ett gäng av mina egna.

Jag började med den vanligaste Ab Dolly -rörelsen – knän på pad / underarmar på dolly -> kontrakts abs när jag gick in och ut. Jag har gjort liknande drag på en BOSU -boll men det finns så många fler alternativ med detta eftersom du kan lägga dina armar, händer, skinn och fötter på den.

Mitt favoritrörelse är att gå från plank till gädda. Jag tror inte att det här är det “riktiga” namnet för detta – det är precis vad jag kallar det. Jag gör detta på marken men på ab dolly tar det det till en helt annan nivå (och jag älskar det). Det finns så många hela kroppsövningar du kan avsluta med den – glidande lungor och sträckor och mer.

Få 20% rabatt på en AB Dolly och gratis frakt med kupongkod: Run20

Min 6 favorit AB Dolly -träning rör sig:

1. OG -underarmens crunch

Och du kan ta upp en nivå genom US Sassuolo Tröja att gå i en annan riktning – som mot din högra axel och dra tillbaka till mitten och upprepa på andra sidan.

2. Gädda till Plank…. Jag har ingen bild av min gädda så du måste lita på mig på den här. Jag brukar göra detta från nedåtgående hund till plank … fram och tillbaka i en minut. Att göra detta med ab dolly var mycket mer utmanande.

3. Den bakre sträckan. Jag älskar detta eftersom min nacke och axlar som löpare kan bli snäv från upprepningen av armsvängningen och det var så trevligt. Ahhhhh.

4. Sidans lungglas. Detta är bra för underkroppen men riktar dig också till din kärna eftersom du måste balansera och använda din abs för att hjälpa till att dra tillbaka.

5. Reverse Lunge. Detta är en annan stor kombination av träning plus balansövning.

6. Och när du har behärskat underarmarna på Dolly -rörelsen – kan du sätta dina skinn på den. Sedan – du kan ta upp den en annan nivå och placera en hand längre bort från dig för en uppsättning och switch.

Klicka här för den här länken för mer information om AB Dolly och använd Code Run20 för 20% rabatt och gratis frakt!

Fråga: När var sista gången du arbetade din abs?

Inlägget sponsras av AB Dolly, LLC Alla åsikter som uttrycks vid Run Eat Repeat och tillhörande sociala medier är inte på något sätt associerade med sponsorer.

Skicka mig arbetsboken

26sav

Delning är omtänksam!

26
Stift

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Post

Dela med sig

Fortsätt med dessa:

Vad foten! Jag skadar min fot och internets är inte magi

Vad foten! Jag skadar min fot och internets är inte magi

Körning av fotskador. Att försöka ta reda på varför toppen av min fot gör ont – de flesta av sökresultaten är inte i linje med

21 dagars stretchutmaning för löpare dag 221 dagars stretchutmaning för löpare dag 2

Hallå! Det är dag 2 i stretchutmaningen … Newcastle United Tröja dagens drag är en nacksträcka. Det är väldigt enkelt men känns så bra! Detta är

21 dagars stretchutmaning för löpare dag 8

21 dagars stretchutmaning för löpare dag 8

21 dagars stretchutmaning för löpare. Dag 8 i stretchserien – Idag gör vi en fyrhjuling. hitta något

Runner Strength Workout B – September Kalender

Runner Strength Workout B – September Kalender

Hemstyrka Träning Atalanta BC Tröja Ingen utrustning behövs. Snabb träning för löpare. Hur man gör lungor och squats träningstips

4 minuters stående kärnträning för löpare

4 minuters stående kärnträning för löpare

Stående AB -övningar för löpare. 4 minuters träning du kan göra hemma ingen utrustning behövs!

Förra veckan av den 21 dagars stretchutmaningen

Förra veckan av den 21 dagars stretchutmaningen

Hallå! Du tog dig till den sista veckan av den 21 dagars stretchutmaningen! Gör detta till den bästa veckan i utmaningen. Göra alla

⚡ av Shareaholic

.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko