Kan du äta munkar och vara frisk?

Jag stannade slumpmässigt i munkbutiken igår medan jag körde ärenden. Jag ville få munkar efter min långa körning nyligen men dagen kom bort från mig såväl som min föredragna plats stängdes när jag skulle gå. Förutom nästa dag brydde jag mig inte riktigt längre.

Igår var sugen tillbaka såväl som jag fick en enorm fluffig glaserad munk samt 8 munkhål.
Mina senaste videor

Jessica Simpson Memoir – Open Book Review
Granskning av Jessica Simpsons nya bok – Open Book. Sångaren såväl som entreprenörs spill tricks såväl som bakom kulisserna överraskar allt i hennes memoar.

Granskning av den hörbara boken – Jessica Simpson läser den själv! Dessutom finns det fördelar när du får ljudversionen!

Fler videor

0 sekunder av 6 minuter, 5 sekunder

Bredvid
Lär dig av en dålig körning
03:48

leva
00:00
08:21
06:05

Detta är anmärkningsvärt eftersom det inte är anmärkningsvärt. Jag tänkte praktiskt taget inte nämna det men donuthålen var så bedårande och jag får en hel del oro samt kommentarer från människor om intuitivt ätande så jag ville dela …

Jag använde för att tro på munkar som en mycket övergiven mat som jag var tvungen att tjäna. Jag skulle bara få munkar efter en mycket lång körning.

Ett par saker förändrade mitt sinne på detta …
Först insåg jag att kalorierna i en munk var mindre än de kalorier jag ätit på natten och bingade efter en dag med att inte äta tillräckligt. (Perspektiv yo!) En munk är inte så hög kalorier i den enorma bilden.

För det andra insåg jag att människor äter munkar hela tiden såväl som jag inte tror att alla dessa kunder gjorde en lång körning den dagen. Jag behöver inte springa 10 mil för att validera att äta en munk. Att hålla det tankesättet skulle jag behöva validera vad jag åt i relation till vilken träning jag gjorde den dagen. Det skulle göra mig galen såväl som stressad och minska mig till en enhet som bearbetar antal kalorier in kontra ut varje dag istället för att lyssna på min kropp. Det är ingen metod för online (eller glädje i mat).

För det tredje insåg jag att jag hellre skulle glädja mig över min föredragna behandling än att avvisa mig själv och bara fortsätta tro på det eller försöka upptäcka en hälsosam ersättning som inte riktigt var tillfredsställande. I grund och botten ledde mig själv till en binge som var högre i kalorier än att bara äta det jag önskade i första hand.

För det fjärde hjälpte jag till att stödja regionala företag genom mitt munkberoende!

Om du någonsin har haft problem med att begränsa livsmedel eftersom du trodde att de skulle göra dig fet eller de var “dåliga” än du kanske känner mig.

En munk kommer inte att döda dig (såvida du inte har donutit – en allergisk reaktion på att äta munkar).
En miljövänlig smoothie kommer inte att avhjälpa dig.

Använd typisk känsla och bränsle din kropp som du gillar den.

Jag försöker äta hälsosamma 80% av tiden såväl som Donuts & Pizza 20% av tiden.

Visst kan jag äta hälsosamma 99% av tiden samt kanske utvärdera lite mindre.
Eller så kan jag äta glass 95% av tiden samt utvärdera lite mer.

Men denna 80/20 balans fungerar för mig idag.

Jag hoppas att du förstår exakt hur du balanserar att vara vänlig mot din kropp, driva den väl och njuta av godis utan skuld.

(Och om du tror att jag är obsessivt att tala om munkar som en galen person såväl som du inte kan relatera … tänk på dig själv tur. Sedan när du kämpar med mat, så bra som du fastnar i en ohälsosam Plats – Det suger. Det finns mat överallt så bra som du kräver att äta varje dag. Det gör dig galen, ledsen, stressad, frustrerad osv …)

Ha en bra, hälsosam, nöjd dag! liksom kanske en munk för bra mått!

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Fortsätt välja dessa:

15 Snabbt mellanmålsidéer15 Snabbt mellanmålsidéer

Vad du ska äta innan du springer såväl som när du ska äta. 15 Quick Pre Run Snack Concepts för nya löpare samt träning i ett halvt maraton

Jag tå-d du maratonträning är inget skämt

Jag tå-d du maratonträning är inget skämt

Jag tå-d du maratonträning är inte vacker! Nya löparskor misslyckas … Jag har precis fått dessa och använde dem för en kort körning

Kör med en maskförslag som ses på Dr. Oz

Kör med en maskförslag som ses på Dr. Oz

Hantera mask för löpare förslag som ses på Dr. Oz -showen 2021. Kör med en maskregler från Run Eat Repeat.

Anledningar till att människor kör mot skäl till att jag kör

Anledningar till att människor kör mot skäl till att jag kör

Roliga löpande memes för varför människor springer. Kör Disney Training Update. Kör påminnelser om grannskapet och

Vad jag åt i helgen såväl som den allra bästa körningen och äter i november

Vad jag åt i helgen såväl som den allra bästa körningen och äter i november

Hallå!! Hur är läget? Vad är din föredragna del av månaden? Exakt hur mycket körde du? exakt hur mycket åt du? Varför är jag en

Frågor och svar på intuitivt ätande och binging, förslag på sommaren löpning samt mer!

Frågor och svar på intuitivt ätande och binging, förslag på sommaren löpning samt mer!

Kör mat fysisk kondition intuitiv ätproblem och svar. Förslag för sommaren som går, vad du ska göra om du är deprimerad och

⚡ av Shareaholic

.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko