Vad är den bästa tiden att göra yoga?

Innehåll [dölj
Bästa tiden att göra yoga
Yoga på morgonen Proffs av yoga på morgonen
Nackdelar med yoga på morgonen

Yoga på kvällsprofilen på kvällen
Nackdelar med yoga på kvällen

Den bästa tiden att göra yoga?

Bästa tiden att göra yoga
Vi vet att yoga är fantastiskt för kroppen och sinnet. Vi känner till alla otroliga fördelar och alla otroliga saker det erbjuder. Det skulle fortfarande inte vara runt om vi inte visste allt detta. Men problemet många människor står inför när de införlivar det i sina rutiner är att vi bara är upptagna.
Vi har jobb, barn, familj och andra åtaganden som väger ner vårt schema, och det är verkligen svårt att hitta tiden för att passa yoga till vår livliga livsstil. Medan den verkligt optimala tiden för yoga är när du kan passa in, kommer vi att titta på när det är den bästa tiden att göra yoga … morgon eller natt.
Yoga på morgonen
Ibland när jag tänker på någon som gör yoga, bildar jag någon som gör yoga på någon avlägsen strand eller på toppen av berget medan solen stiger i avståndet. Det verkar så fredligt, varför jag är säker på att många människor älskar att starta sina morgon med yoga (även om de inte har det pittoreska läget som jag nämnde ovan). Så, låt oss undersöka vad som är den bästa tiden att göra yoga genom att utforska fördelarna och nackdelarna med yoga på morgonen …
Proffs av yoga på morgonen
Ställer in tonen

När du börjar din dag med någon form av självomsorg, är du tvungen att ha en bättre dag. Men det finns bara något om att börja din dag med yoga som kan ställa in tonen för resten av din dag. Det är ett fantastiskt sätt att vakna upp din kropp som bara kommer att sakta ner på morgonens takt och ditt sinne.
Låter dig fokusera på en avsikt

Många tycker om att ställa en avsikt med sin yoga-övning. Och genom att ställa in din avsikt med en övning på morgonen kan du använda den tiden för att ställa en avsikt för hela resten av dagen. Genom att göra detta tror jag verkligen att du kommer att ställa dig upp för en framgångsrik och fokuserad dag.
Vaknar upp i kroppen

Jag vet inte om dig, men när jag kryper ut ur sängen, är jag stel. Mina leder är styva, mina muskler känner sig täta, och det är vettigt. Vi har ljugit fortfarande hela natten och våra kroppar är helt enkelt mindre flexibla och mer styva tidigt på morgonen. Genom att göra yoga första sak kan du träna kinksna samtidigt som din kropp kan vakna tillsammans med ditt sinne.
Gör det en prioritet

Vår sista stora positiva för att göra yoga på morgonen, i vår debatt om den bästa tiden att göra yoga är att det gör yoga prioriteringen. Som jag nämnde tidigare är den svåra delen av att ha en konsekvent yoga-övning att det är svårt att arbeta i våra upptagna scheman. Genom att göra yoga först sätter du den på toppen av din lista och får det gjort innan något av de oväntade sakerna slår din väg den dagen!
Nackdelar med yoga på morgonen
Rusad

Medan det låter pittoreskt för att vakna och göra ett yogaflöde för att sakta ner på morgonen, det kan inte alltid vara fallet. Jag vet inte om dig, men det finns många morgnar när jag har alla avsikt att vakna upp 45 minuter tidigt, men när det larmet låter, slår jag snooze. Om det här är som du kan du slå snooze en för många gånger, vilket gör att din yoga-träning rusade.
Om du planerar att vakna upp en extra 45 minuter tidigt, men då får du faktiskt upp 15 minuter tidigt, det är fortfarande beundransvärt, men din yoga-övning kanske inte är allt du ville ha det att vara. Så, om du är en som kämpar för att gå upp tidigt, är det definitivt en con att överväga.
För styv

Medan jag sa ovan att yoga i A.M. Är ett fantastiskt sätt att väcka kroppen upp, du kan också titta på detta som en con. Om du vill få en bra, svettig yoga session med alla böjar, vridningar och flöden, kanske du vill överväga senare på dagen. På morgonen är du bara så flexibel som du är senare på dagen. Så, om du vill ha din yoga-övning att vara mer av ett träningspass, kan du inte skörda alla fördelar första på morgonen.
Yoga på kvällen
Nu, medan min go-to mental bild av pittoresk yoga kan vara vid soluppgången, är jag säker på att många människor skulle föredra att göra det på ett berg eller strand vid solnedgången lika bra. Färgerna är fortfarande fantastiska och du behöver inte hoppa ut ur sängen för att göra det där. Så här är några fördelar och nackdelar med att göra yoga på kvällen.
Proffs av yoga på kvällen
Slappnar av kroppen

Yoga är otroligt avkopplande. Och efter en lång dag på jobbet eller rusar barnen till och från alla sina aktiviteter kan det vara en underbar vind ner till din dag. Det låter dig ta tid för dig själv och sakta ner din takt från alla kaos.
Bra sätt att stressa

Precis som det slappnar av kroppen, kommer yoga på kvällen också att sänka dina stressnivåer. Med rörelserna tillsammans med djupt andning kommer ditt hjärta, sinne och kropp att känna spänningen av dagen smälta bort, vilket är en annan anledning att yoga på kvällen kan vara den bästa tiden att göra yoga för dig.
Förbereder dig för sängen

Med all denna lindning och de stressande kommer det att bli mycketLättare att komma i sängen och somna! Det har faktiskt varit flera studier som anger att yoga förbättrar din nivå och sömnkvalitet, så jag kan tänka på att göra det på kvällen skulle hjälpa detta ännu mer!
Ersätter dåliga sängtidsvanor

Ofta är vi så upptagna under dagen att våra kvällar är väldigt lata, fyllda med lite mindre än imponerande vanor. Genom att göra yoga på kvällen, skulle du spendera mer tid på dig själv med en aktivitet som har massor av fördelar och mindre tid på din telefon eller snacka på en påse chips eller en pint glass!
Nackdelar med yoga på kvällen
Lättare att göra ursäkter

När dagen bär på, kan vår självdisciplin slita av. Medan vi kanske har vaknat med alla avsikt att ha en otrolig yoga-övning på kvällen, är verkligheten att det blir mycket lättare att skapa en ursäkt för att hoppa över. På kvällen är du trött och sliten. Oavsett om det är en lång dag på kontoret, ditt barn agerar upp, eller något som går fel, det blir mycket lättare att hoppa över din kväll Yoga session i motsats till det första på morgonen.
Kan ta med dagen med dig

Slutligen kan yoga vara ett fantastiskt sätt att släppa all stress från dagen, men det är bara om du är villig och kunna släppa den. Vissa dagar är bara grova, och det skulle vara lätt att ta med dessa påfrestningar och bekymmer till din yoga-övning. Detta skulle göra det mindre roligt och fördelaktigt för dig.
Den bästa tiden att göra yoga?
Så när är den bästa tiden att göra yoga? Både morgon och eftermiddag Yoga sessioner har sina egna fördelar och nackdelar, och i slutet av dagen ligger svaret inom dig. Baserat på listorna ovan, tänk på dig själv och din livsstil. Tänk på när du kan realistiskt arbeta i en trevlig yoga-session. Tänk på när det låter det bästa för dig.
Är du mer av en tidig fågel som gillar lite ensam på morgonen för att börja dagen på höger fot? Sedan kan morgon yoga fungera bäst. Har du ett stressigt jobb som gör att du känner dig ängslig och stressad och lämnar dig kämpar för att somna? Om så är fallet, ge kväll yoga ett försök!
Så övergripande är den bästa tiden att göra yoga den tid du kan arbeta i och det fungerar bäst för dig!

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko