Salt Water Swish

i går kväll innan jag gick till sängs kände halsen super skrapad. Jag gurglade med lite saltvatten i går kväll såväl som igen i morse. Gör någon annan det här? Jag förstår att gurgling med saltvatten är bra för att hjälpa till att lindra ont i halsen, men en sjuksköterska sa nyligen till mig att det också avskräcker bakterier från att växa i munnen/halsen. Jag anser att det inte kunde skada! Om du aldrig har hört talas om det, adresserar den här artikeln gurgling med saltvatten.

Det är vått såväl som drizzly i morse, men det höll mig inte inne. Jag gick gjorde 4,5 mil. Jag springer långsammare i regnet eftersom det är halt. Det är mycket bättre att springa trög än hösten och bli skadad.
Mina senaste videor

Covid 19 antikroppstest
Jag tog Covid19 -antikroppstestet. Här är exakt hur det gick såväl som resultaten!

Fler videor

0 sekunder av 5 minuter, 19 sekunder

Bredvid
5 minuters körning uppvärmning
05:34

leva
00:00
08:21
05:19

Innan jag lämnade hade jag en liten skål med spannmål såväl som lite kaffe. Jag har lagt märke till att eftersom jag försöker svårt att inte äta efter middagen slutar jag att vakna lite hungrig. Detta kan helt modifiera min ät/löpande rutin – jag spelar den för öra för nu, men låter dig förstå om jag byter upp beställningen och löpningen. Tidigare åt jag inte före korta körningar (bara långa körningar).

My Publish Run Eats var en enkel havregrynpannkaka (receptet framöver). Jag toppade det med PB & PB (pumpa smör). Jag hade också lite OJ såväl som en halv bit rostat bröd med PB – jag var hungrig i morse!

Jag tappar lite generisk luftburen dryck och hoppas att jag inte blir sjuk. Jag “tufft det normalt” när jag känner mig sjuk genom att inte ta någon typ av medicinering. Just nyligen har jag börjat ta ibuprofen när jag har en löpande skada. Jag förstår inte varför jag trodde att det är fantastiskt att vara en martyr. F det. Jag ska ta lite dagkv.

Mitt hushåll dyker upp runt 16:30 idag !! Det kommer att bli så roligt! trevlig tisdag ?

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko