Tiden går fort, saker förekommer såväl som tiden att komponera bara går

med tanke på att december har jag stirrat på bloggen utan mycket tid att skriva. Det är anmärkningsvärt exakt hur snabb tid flyger av. Det har varit hektisk tid på jobbet på Aspire Academy. Vi fullbordar ett steg till en helt ny anläggning som kommer att avslöjas snart (det är ganska utmärkt förresten!) Medan man tar med sig med dagliga aktiviteter för att stödja utvecklingen av våra unga idrottare. Resultatet har varit ganska bra som vi redan har 5 idrottare kvalificerade för World Junior Athletics Championships Denna sommartid såväl som få idealiskt att komma, vissa har också vunnit orientaliska mästerskapsmedaljer igår kväll och saker går verkligen bra där. Vårt nya fäktningsprogram visar indikationer på förbättring med några fantastiska placeringar samt podier i världsomspännande tävlingar. Bordtennis samt squash fortsätter att skapa pålitliga världsomspännande föreställningar såväl som vi nu har några fascinerande idrottare i motorsport samt skytte / triathlon. Slutligen gör våra kandidater exceptionellt väl och visar att Aspire tradition är stark.

Det har varit hektiskt också att slutföra några forskningsstudie jobb såväl som att försöka få dem publicerade. En produktiv några månader, men jag måste ange hela publiceringsprocessen börjar nu komma på mina nerver såväl som jag är inte säker på att jag fortfarande har energin att motstå sådan process när utvärderingarna har visat att förståelse … men det är mest sannolikt ett ämne för en post.

En av de artiklar jag är huvudsakligen nöjd med är detta på videoanalysen av skador på handbollens världsmästerskap som spelas i Qatar 2015. Det här arbetet är ett sant exempel på världsomspännande partnerskap med många personer som ingår i jobbet och en Resultat som svårigheter kravet på utvärdering som domare i en sport i köper för att minimera skadanfallet. Det här jobbet är också en av de många publicerade såväl som ledd från Qatar som var en del av Aspire Zone-insatserna under VM 2015 för att göra mycket mer arbete för att förbättra handbollskunskapen. Ny info samt förståelse var i sanning producerad med hänsyn till skador, prestationskrav, målföreställningar och snart som passerar / axelbelastning. Det är en lång process att få data publicerad såväl som erbjuds men ändå allt detta arbete är en tradition för handbollsområdet för att förbättra vår förståelse av exakt hur man förbereder spelare. Jag har dessutom bidragit till att dela mycket mer information om min älskade sport som komponerar ett kapitel för den sista boken som redigerats av Dr Anthony Turner på Stamina samt konditionering.

Partnerskapet med mina bioengineeringskollegor i TUBINGEN för att förstå mycket mer om konsekvenserna av att använda vibration integrerad för att träna fortsätter med ett nyligen publicerat arbete med ett experiment som genomförs ett par år tillbaka på överkroppsbranschen samt H-reflex ledning av Dr. Federica Sammali föreslår att trötthetsmekanismer med vibrationsövning kan vara annorlunda än normalt motståndsövning. Förutom att slutligen arbetar detta från vårt system som rapporterar de normala variationerna i hematologiska parametrar i tonårsutövare.

Det finns mycket fler papper som för närvarande är under utvärdering samt vissa som ska lämnas in, vilket idealiskt kommer att se ljuset de närmaste månaderna: bordtennis samt squashprestanda, träningsmon i tonårsutövare, nya tekniker för att undersöka träningsmon Förutom prestationsmodellering samt något arbete på vitamin D. Om utvärderingsprocessen inte är exceptionellt smärtsam, måste de hamnas erbjudas i år.

Sportsäsong är i full gång, så tiden är ännu mindre, men det är dagligen en möjlighet att upptäcka något nytt och hjälpa vårt coachingområde för att stödja idrottarna för att uppnå sina drömmar.

I sportvärlden har många saker debattes de senaste månaderna. Dopingshistorier som utlöses av den fantastiska dokumentär Icarus (om du inte har sett det ännu, fortsätter det på Netflix) såväl som helst vissa åtgärder kommer att tas snart såväl som alla kommer att få mycket mer tydlighet om några senaste episoder.

Det sista elementet jag kommer kortfattat att röra på är kompetens. Jag är inte säker på var sportmarknaden går för tillfället. Webben har tydligt underlättat vår metod för att få tillgång till såväl som dela kunskaper, men det har likaledes producerat en stor förvirring. Jag delar exakt samma bekymmer många av mina kollegor har.

Få år tillbaka (visar grått hår här), det var viktigt att ha legitimationsuppgifter innan de ansöker om uppgifter och / eller ha rätt / möjlighet att tala om ämnen. Referenser i vetenskapens värld avser akademiska grader samt publikationer såväl som i sportens värld i en kombination av ovanstående + upplevelse. Jag ser nu en hel del individer som diskuterar / presenterar / debatterar / skriver böcker om element som de harhar ingen expertis / erfarenhet på. Det finns också en spridning av självutnämnda yrkesverksamma som använder råd / konsultföretag samt att driva “pedagogiska” aktiviteter. Jag kommer att komponera mycket mer om “expertis” i ett post, men min känsla är att vår ockupation är i krav på hjälp.

Vad är din åsikt?

Dela detta:
Linkedin
Twitter
Pinterest
Whatsapp
E-post
Skriva ut
Facebook
Tumblr

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Nytt år, fortfarande med en pandemi, vintertid OS samt Morefebruary 5, 2022in “sportvetenskap”
Sportvetenskapliga grader samt sportvetenskap i elitsport: En situation av dislokerade förväntningar? 18 december 2008 “Utbildning”
Ändra, COVID-19 samt förlust. MAY 1, 2020IN “Sportvetenskap”

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko