Kör riskfri idag

Hej! Hur är läget?

Idag är en vilodag från att springa så jag började min morgon med en promenad och lite yoga hemma. Ahhhh! Jag behövde det där.
Mina senaste videor

Golden Retriever tar inte sina piller!

Fler videor

0 sekunder av 2 minuter, 19 sekunder

Bredvid
Rese Jane Review
08:01

leva
00:00
08:21
02:19

Idag talar vi om driver riskfri idag. Bor i SoCal kör jag mycket – mycket! Jag har kört för att jag var 16. Jag gillar att köra, webbtrafik inte så mycket – jag är säker på att många av er håller med mig om den!

Jag har delat massor av bilder av mig från min bil … går till tävlingar, kör ärenden, säger “hej” såväl som väg trippning. Under de senaste månaderna har jag kört till San Diego, Palm Springs, Ventura, Bakersfield samt mer!

Jag kan agera dumt på foton men jag tar riskfri körning extremt på allvar. Jag tappade en extremt nära god vän i en bilar och lastbilsmiss när jag var på hög institution så bra som jag tänker på vad som helst i det tiden i mitt liv som det var igår.

Så när progressiv kontaktade mig för att sprida ordet på sin drivande riskfria dag var jag oerhört nöjd med att samarbeta. Jag är försiktig, men precis som med allt annat kan jag bli slarvig ibland.

“Drive Risk-Free Today Day” är den 3 september. Progressiv är svårt att pantsätta att vi kommer att köra säkrare den dagen.

Det finns många metoder för att vara lite säkrare när du kör: inte sms i bilen, lyda hastighetsgränsen, ta en säkrare väg till din destination såväl som många fler.

Jag är svår själv att inte äta i bilen. Jag är verkligen fattig om att chompera på druvor eller spannmål eller vad jag kör. Det är inte emot lagen, men det tar några av mitt intresse bort från vägen.

Jag vill motivera dig att ta löften på Drive Risk-Free Today Day samt berätta för alla dina goda vänner också.

Förhoppningen är att vi kommer att ta med sig dessa säkrare körpraxis till nästa dag såväl som nästa … liksom det skulle bli ännu bättre!

Fråga: Exakt hur kommer du att köra säkrare på kör riskfri dag?

Friskrivningsklausul: Jag har samarbetat med Progressive för deras Drive Risk-Free Today-initiativ. Även om jag har blivit kompenserad för mitt inlägg är tankarna såväl som koncept mina egna.

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Fortsätt välja dessa:

Min vilodagens rutin

Min vilodagens rutin

Min morgonrutin på en vilodag från att springa. Vad jag gör, vad jag äter på en vilodag såväl som andra BTS för ingen springdag

100 miles tracker utskrivbar

100 miles tracker utskrivbar

Helt gratis 100 miles tracker utskrivbart diagram. Springa eller gå 100 mil svårighetsspårare för alla löpare och förbli motiverade

Lösning på dina löpande problem B -videor

Lösning på dina löpande problem B -videor

Hallå! Ny video upp nu på Rer Instagram TV -kanal! Jag delade upp den i två videor för att göra det enklare att upptäcka svaret

Vad Boston Marathon -avbokningen innebär för Running – Podcast 125

Vad Boston Marathon -avbokningen innebär för Running – Podcast 125

Exakt hur Boston Marathon avbröt effekter alla löpare 2020. Kommer ditt lopp att vara virtuellt? Chaning min långsiktiga dag såväl som boKontakta oss till tarmarna och vågar mycket såväl som att springa

Kontakta oss till tarmarna och vågar mycket såväl som att springa

Inspektera i tid … vad gör du idag? Chime in med din körning, vilodag, styrka, hundvandring osv … [inspektera in på @Rune

Jag bröt verkligen min fot- och promenadstövel recens

Jag bröt verkligen min fot- och promenadstövel recens

Skadade fotförslag bör haves. den allra bästa gångstövlan, spricksko, ispaket, kosttillskott samt verktyg för att hjälpa dig

⚡ av Shareaholic

.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko